Wednesday, August 15, 2012

Hip in je hangmat

Nooit meer inpakstress en toch leuk gekleed op reis? Onthoud de volgende tips goed. De ideale kleding voor tijdens een strandvakantie is: luchtig, praktisch, niet al te kwetsbaar en kleurrijk of juist smetteloos wit (tegen de hitte).

Op het strand wil je je makkelijk kleden en niet teveel met je mee hoeven zeulen. Wat dacht je van een broek met afritsbare pijpen en extra zakken voor geld, je zonnebril en ander klein spul? Trek je zo over je zwembroek aan en zit hartstikke lekker. Ook handig om mee te nemen: een luchtige linnen broek of een makkelijk op te vouwen chino, voor als je 's avonds gaat loungen in de strandclub. Dit soort zomerbroeken mag best een beetje gekreukt zijn, dus vouwen en stapelen maar. Kunnen jouw reisgenoten je wel uittekenen in een t-shirtje? Gooi het over een andere boeg en verruil deze licht voorspelbare look eens voor een goeie polo van een fijne kwaliteit. Niet te heet, want van luchtig katoen. Verschijn je als een heer op het strand én aan de dis. Last but not least voor de heren met een gevoelig huidje; als je een hip hemd als dit meeneemt, kun je dat dicht dragen, maar ook open en zo je schouders beschermen terwijl je verder toch lekker bruin wordt.

Last minute nog even je strandkoffer vullen? Shop wanneer jou dat uitkomt. 's Avonds, 's nachts of in de baas z'n tijd, online shop je 24/7 bij Jachensen.nl en ontvang je je bestelling gratis aan huis!

No comments:

Post a Comment