Wednesday, August 15, 2012

Comfortably Cool

Waar jouw lievelingsstad ook ligt, als je op een stedentrip gaat, is de kans aanwezig dat je een paar uur opgevouwen in een auto, boot of vliegtuig zit. Of dat je met wisselende temperaturen te maken krijgt. Hoe kleed je je dan? Het antwoord is tweeledig: 1. in laagjes 2. comfortabel. Hoe je er dan toch trendy uit kunt zien, lees je hier.

Laagjes zijn handig. Heb je het warm, dan trek je wat uit, krijg je het koud dan heb je altijd iets bij je. Draag bijvoorbeeld een trui van een luchtige wol/katoen mix over je polo of t shirt als het 's avonds afkoelt. Een klassieke look die altijd hip is en een combinatie die prima zit. Wordt het echt frisser, neem dan in plaats van een jas een goed warm vest mee. Een vest heb je zo aan en uit en het past vaak makkelijker in je handbagage dan een heel jack.

Jezelf praktisch en comfortabel kleden en goed inpakken voor je trip klinkt nerdy, maar zo hoef je er zeker niet uit te zien! Neem eens een kijkje bij de Jac Hensen collecties van bijvoorbeeld de merken Nils, Selected, Scotch & Soda en Lion en shop je koffer vol! Kom naar de winkel en profiteer van de aanbiedingen, of winkel op je gemak vanuit huis: je bestelling wordt gratis thuisbezorgd!

No comments:

Post a Comment