Thursday, November 15, 2012

grote maten voor hem


Mannen besteden tegenwoordig steeds meer aandacht aan hun kleding, want een representatief uiterlijk is bijvoorbeeld erg belangrijk als u een zakelijke afspraak hebt. Met een strak pak heb je in feite al een positieve indruk gemaakt op je gesprekspartner. Daarnaast maakt een goed geklede man vrijwel altijd indruk op een vrouw.
Voor veel mannen is er tegenwoordig heel veel keus als het gaat om herenkleding. Maar als het gaat om grote maten kleding, dan heb je vaak wel minder keus. In Nederland zijn er maar weinig mannenmodezaken die een dergelijk assortiment in huis hebben én ook nog eens gespecialiseerd zijn in grote maten herenkleding. Bij Jac Hensen kun je terecht voor grote mannenmode en advies gespecialiseerd in grote maten herenkleding.
Jac Hensen is gespecialiseerd op het gebied van grote maten herenkleding. Op onze online shop is een ruim assortiment grote maten kleding voor mannen te vinden. Het assortiment bestaat uit jacks & jassen, kostuum & colberts, jeans & pantalons, pullovers & vesten en polo's & t-shirts. Allen verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo zijn er kostuums en colberts verkrijgbaar tot en met maat 72. Overhemden en shirts tot en met mouwlengte 7 (72 centimeter) en boordmaat 54. En jeans van lengte 38 tot 40. Daarnaast bieden wij jeans, pantalons, jacks en shirts van maat 3XL tot en met 6XL aan.
Ben je online opzoek naar grote maten herenkleding? Wij kunnen je een aantal tips geven:
Let op de kleur
Draag geen dikke stoffen
Koop de juiste maat
Kies voor verticale lijnen in plaats van horizontale lijnen
Benieuwd naar meer tips voor het kopen van grote maten herenkleding? Lees '5 tips voor het kopen grote maten herenkleding'
Heb je nog specifieke vragen over grote maten herenkleding? Of wil je voor een speciale gelegenheid een op maat gemaakt kostuum aanschaffen? Met meer dan 35 jaar ervaring kan Jac Hensen Mannenmode je alles vertellen als het gaat herenmode. Al vanaf 600 euro kan je bij ons een uniek kostuum aan laten meten! En vanaf 100 euro kan je een bijpassend overhemd laten aanmeten!
Bekijk daarnaast onze uitgebreide grote maten herenkleding collectie online en shop eenvoudig en snel online!


No comments:

Post a Comment